WIN-WIN Lening

Om onze School voor Traditionele Houtbewerking verder uit te bouwen, doen we een beroep op uw steun! U kan ons helpen door in te tekenen op een WIN-WIN lening aan Crea-Mani bvba.

Iedereen wint erbij

Dat is de filosofie achter de Winwinlening. Als onderneming krijgen we de kans om op eenvoudige en goedkope manier startkapitaal te vinden.

Als particulier -vriend, kennis, familielid of investeerder- draagt u bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Bovendien krijgt u een jaarlijks belastingkrediet van 2,5 % op het openstaande kapitaal van de Winwinlening. Daarbovenop bieden wij u 1,5% rente zodat u een bruto rendement van 4% haalt. De looptijd is 8 jaar, de terugbetaling is jaarlijks.

Alle wettelijke informatie en veelgestelde vragen over de Winwinlening vindt u op de site van Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV): http://www.pmvz.eu/winwinlening

Info-fiche WIN-WIN lening

Indien u interesse heeft, vul dan onderstaande info-fiche in. Wij maken dan het contract op. Na ondertekening wordt het contract geregistreerd via PMV. Als u nog bijkomende vragen heeft, bel ons op 0471 71 15 48.

© 2015-2016 Crea-Mani bvba & Herman Van Looveren
Photography by Natasja